Vastuullisuusviestintä - uskaltaako mitään enää sanoa

6.5.2024 13:00

Teams

Tervetuloa webinaariin "Vastuullisuusviestintä - uskaltaako mitään enää sanoa", joka on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Webinaarissa pureudutaan siihen, miten viestitään vastuullisuudesta tehokkaasti siten, että se lisää yrityksen kilpailukykyä, mutta ei sorru viherpesuun.

Aihealueina käsitellään muun muassa sitä, miten vastuullisuusviestintä voi vahvistaa yrityksen brändiä ja luoda positiivista mielikuvaa asiakkaiden, työntekijöiden ja muiden sidosryhmien keskuudessa. Lisäksi pohditaan, miten viesti tulisi kohdentaa eri sidosryhmille, jotta se olisi mahdollisimman vaikuttavaa ja relevanttia.

Webinaarin tavoitteena on antaa osallistujille käytännön vinkkejä ja työkaluja vastuullisuusviestinnän toteuttamiseen omassa yrityksessä. Näin osallistujat voivat rakentaa aidosti merkityksellistä ja vaikuttavaa viestintää, joka tukee yrityksen liiketoimintaa ja arvoja.

Webinaarin järjestävät Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Concordia, Dynamo Närpes ja Kristiinankaupungin elinkeinokeskus Sustainable Ostrobothnia as a forerunner -hankkeen puitteissa.

fi-euroopan-unionin-osarahoittama_pantone.png

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   6.5.2024 13:00
Päättyy:   6.5.2024 14:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Lisätiedot

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK

hanna.malkamaki@vasek.fi