Hållbarhetskommunikation – vågar man säga något längre

6.5.2024 13:00

Teams

Välkommen på webbinariet ”Hållbarhetskommunikation – vågar man säga något längre”, som riktar sig till små och medelstora företag. Under webbinariet reder vi ut hur vi på ett effektivt sätt kan kommunicera hållbarhet så att företagets konkurrenskraft ökar utan att använda sig av grönmålning.

Under eftermiddagen går vi bland annat igenom hur man genom hållbarhetskommunikation kan förstärka företagets varumärke och skapa en positiv bild hos kunder, arbetstagare och andra intressegrupper. Dessutom går vi in på hur budskapet förmedlas till olika målgrupper för att alltid vara relevant och för att få största möjliga effekt.

Webbinariets mål är att ge deltagarna praktiska råd och verktyg som underlättar hållbarhetskommunikationen av det egna företaget. Deltagarna får den kunskap som behövs för att förmedla genuina och effektfulla budskap som stöder företagets affärsverksamhet och värderingar.

Webbinariet arrangeras av Vasaregionens Utveckling Ab VASEK, Concordia, Dynamo Närpes, Kristinestads näringslivscentral inom ramen av projektet Sustainable Ostrobothnia as a forerunner.

sv-medfinansieras-av-europeiska-unionen_pantone.jpg

Det finns inga fler platser.

Tid

Börjar:   6.5.2024 13:00
Slutar:   6.5.2024 14:30

Lägg till evenemanget i din kalender

Plats

Teams


Mera information

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK

hanna.malkamaki@vasek.fi